Materiál, ktorý Vás nesklame!

Sklo je jednoznačne materiálom, ktorý Vás nesklame. Aj keď mnohí z Vás majú možno obavy zo skla ako z materiálu takého, môžeme Vám povedať s úsmevom na tvári a sebavedomím, že sa nemusíte čoho báť. Sklo sa stalo hitom a je používané vo všetkých odvetviach. Videli ste už masívne sklenené šperky, či sklenenú kabelku alebo dokonca sklenené šaty? Že nie? Tak verte tomu alebo nie, sklo je skutočne všade. A je tak krásnym materiálom, že ani módnych dizajnérov neodradí jeho krehkosť (pri tenšom skle).Spodný pohľad na krásne schodisko.jpg
Sklenené zábradlie je však úplne z iného kútika. Je to hrubé sklo, ktoré prežije aj pobehovanie a rôzne šibalstvá Vašich detičiek. Je to výborný materiál, ktorý skrášli každé schodisko. Či už ste si to niekedy uvedomili alebo nie, schodisko tvorí podstatnú a výraznú časť Vášho domu a častokrát je jedným z prvých vecí, ktoré si u niekoho všimnete.
Pokiaľ sa rozhodnete pre sklenené zábradlie, rozhodne neoľutujete, pretože prináša so sebou hneď niekoľko výhod, ako sú napríklad:

  • Výborná cena,
  • Dlhá životnosť,
  • Estetická funkcia,
  • Priepustnosť svetla,
  • Jednoduchá inštalácia,
  • Jednoduchá údržba + čistenie,
  • Nezanecháva výrazne stopy, etc.

Zaujímavé zábradlie.jpg
A existuje množstvo ďalších výhod, ktoré by ste mali vedieť pred kúpou tohto krásneho prvku. Medzi našimi zákazníkmi najobľúbenejšie výhody patria napríklad hra skla a denného svetla, kedy niektoré lúče cez sklo prenikajú a niektoré sa krásne odrážajú. Zákazníci to berú ako každý deň inú inštaláciu vo vnútri ich domu. Keď je krásny slnečný deň vonku, je to akoby ste mali kúsok slnka aj vo vnútri. Sklo je skutočne prekrásnym materiálom, ktorý dokáže vo Vašom interiéri úplné zázraky, tak mu dajte jednoznačne šancu a uvidíte, že neoľutujete. A po jeho odskúšaní už nebudete chcieť iný materiál vo vašom dome ako toto prekrásne sklo.

Nezařazené