ZIP sáčky s pevným zipsom

K vymoženostiam modernej doby patria aj spoľahlivé ZIP sáčky, ktorých využitie pozná takmer každý.

spices-1463619_640

Recyklovateľný polyetylénový materiál z ktorého sú vyrobené je základom ich pevnosti a odolnosti, aj vďaka nemu ZIP sáčky veľa udržia a nepoškodia sa. Ich ekologický a ekonomický rozmer je aj v ich viacnásobnom využití. Presne ich vystihuje názov – uzatváranie je na spoľahlivé tzv. zipsovanie, ktoré dokonale tesní, prilieha a uzatvára obsah sáčku a aj preto sú vhodné na skladovanie citlivých a aromatických potravín.

Hravo v nich uskladníte sušené bylinky, čaje alebo iné sypké zmesi alebo si vďaka nim vytvoríte dokonalý poriadok v kuchyni, v dielni, v domácnosti alebo aj na pracovisku.

Denne využívame množstvo maličkostí, neustále ich upratujeme a potom ich hľadáme. Práve sáčky z ponuky ZIP sáčky Vám tento problém raž a navždy vyriešia. Ponúkané ZIP sáčky sú v ponuke aj priehľadné, s možnosťou zavesenia a vďaka týmto vlastnostiam získate prehľad o množstve vecí.

Ak potrebujete niečo ukryť pred svetlom, ideálnou voľbou je tzv. holografický ZIP sáčok s trblietavým lesklom a vysokou pevnosťou, ktorý určite nestratíte z očí.

Pri objednávaní máte možnosť výberu z viacerých množstevných možností, veľkostí a aj ponúkané hrúbky ZIP sáčkov vyjadrené v mikrónoch majú rôzne hodnoty, väčšinu v intervale od 40 až po 70 mikrónov, čo je hrúbka sáčku prvotriednej kvality.

Ich využitie je všestranné a zároveň aj mnoho násobné vďaka uzatváraciemu mechanizmu, ktorým sa sáčky jednoducho otvoria a uzatvoria a po vyprázdnení opätovne použijú.

gummi-bears-318371_640

ZIP sáčky sú vhodným tipom na uloženie a upratanie vecí nielen pre dospelých ale aj deti, ktoré sa vďaka nim naučia organizácii a poriadku.

Ponuka obsahuje ZIP sáčky vhodné aj na uskladňovanie potravín, sú zdravotne nezávadné, vzduchotesné a vhodné aj na uloženie do chladničky – dlho uchovajú čerstvosť a arómu potravín, nielen sušených.

Nezařazené